Selecteer een pagina
Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

januari 2018

Samen koken, De Thaise keuken

20 januari / 18:00 - 22:30
kookstudio A3, Achter het Veer 10
Geldermalsen, Gelderland 4191 AD
+ Google Maps
€49,95

De Thaise keuken behoort tot één van 's werelds beste en meest geliefde keukens. Wie aan Thailand denkt, denkt aan curry.

Wij maken een Thaise soep, groene/rode/gele curry, massamancurry en Mango met zoete kleefrijst als dessert. Uiteraard ontbreekt de rijst niet.

Drank onbeperkt. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. PP  € 49.95 Zin om mee te koken?

Meer weten »

Workshop Soepen

24 januari / 20:00 - 22:00
kookstudio A3, Achter het Veer 10
Geldermalsen, Gelderland 4191 AD
+ Google Maps
€24,95

Er is altijd tijd voor soep! En wat is er nu lekkerder dan een zelfgemaakte soep als tussendoortje, start van de maaltijd of als volledige maaltijd?

We maken een heldere soep en een gebonden soep. In deze workshop gaan we een aantal soepen maken zonder gebruik te maken van pakjes of zakjes. Je snijdt de verse groenten zelf, maakt een bouillon, gebruikt verse en gedroogde kruiden en maakt vervolgens van deze bouillon een smakelijke en een verrassend lekkere soep.

Meer weten »
februari 2018

Samen koken Mezedes, kleine hapjes uit de griekse keuken

10 februari / 18:00 - 22:30
kookstudio A3, Achter het Veer 10
Geldermalsen, Gelderland 4191 AD
+ Google Maps
€49,95

Enkele voorbeelden van de Mezes die we gaan maken:

Keftedes gehaktballetjes in tomatensaus
Gemista, gevulde paprika’s
Mousaka
Fasolada griekse witte bonen soep
Griekse salade
Tzatiki
Tiropitakia griekse kaashapjes
Wijn: retzina, entre deux mers, vinho verde..andere droge wijnen
Tirakia kaaspasteitje griekse recepten van janice
Baklava
Dolmades
Halloumi gebakken
Courgette soep
Drank onbeperkt. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers. PP  € 49.95

Meer weten »

Workshop Marinades maken.

14 februari / 20:00 - 22:00
€24,95

Marinade is een meestal zure, aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van vlees, vis en groenten. Marineren is een van de makkelijkste manieren om extra smaak te geven aan je vlees, vis of groentes

Vandaag maken we een zoet/pittige javaanse marinade voor vlees, Teriyaki marinade voor kip, Honing/limoenmarinade voor vis, Saté marinade en een balsamico marinade

Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Prijs is 24,95 euro pp.  We gaan gezamenlijk aan tafel om de marinades te proeven.

Meer weten »

Workshop Kruiden en specerij mixen zonder zout

23 februari / 20:00 - 22:00
kookstudio A3, Achter het Veer 10
Geldermalsen, Gelderland 4191 AD
+ Google Maps
€24,95

We eten te veel zout en dit is eigenlijk eenvoudig op te lossen.....Kruiden en specerijen kunnen voldoende smaak aan het gerecht geven zodanig dat het zout niet gemist wordt. Kant en klare kruidenmixen bevatten bovendien allerlei andere toevoegingen die niet gezond zijn. We maken een Italiaanse kruidenmix, Kruidenmix voor karbonaden, pompoen kruidenmix, mexicaanse kruidenmix en Indiase kruidenmix Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Prijs is 24,95 euro pp.  We gaan gezamenlijk aan tafel om de marinades te proeven. Zin om…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen